IMG_2966

Jaa het is maart! Hoewel het nog flink koud is geweest, gaan we nu weer de mooie tijd tegemoet!

IMG_8523

Elke dag een groot glas met dit spul en je zult je fitter gaan voelen! Ik ben het aan het uitproberen. Het poeder zit vol met goede voedingsstoffen zoals kurkuma, zwarte peper, guarana en maca. Ik meng het met warme plantaardige melk en dan is het heerlijk om te drinken.

IMG_2971

Helemaal vegetarisch zal ik niet willen worden. Daarvoor vind ik een kippetje of een stuk vis te lekker. Maar ik eet wel een stuk minder vlees. Dit vervang ik dan door bonen of deze groenteballetjes. Ik en mijn maag voelen zich er goed bij.

IMG_2955

Elke woensdag geef ik taalles aan mijn taalmaatje. Zij is heel gemotiveerd en zelf fris ik mijn Nederlands ook op! Deze stapel boeken heb ik meegenomen naar huis.

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. Het helpt je om liefde te ontvangen en te geven. Het bevordert harmonie en relaties. Het werkt helend voor veel lichamelijke klachten en het stimuleert creativiteit en zelfacceptatie. Ik draag een een hangertje om mijn nek en de grote steen ligt in de woonkamer.

A91E4558-E745-47C8-8F9D-6FBEDD9BE9C1

Tegenwoordig staan er zoveel foto’s op je telefoon, maar heb je nauwelijks nog afgedrukte foto’s. Klikkie heeft daar wat op gevonden. Elke maand kun je een aantal van je digitale foto’s opsturen en zij drukken die voor je af op verschillende formaten. Het wordt een paar dagen later in je brievenbus bezorgd. Ik zal binnenkort in een blog hier uitgebreider over vertellen.

IMG_3014IMG_3013

Afgelopen week had ik een blog geschreven waarin ik vragen uit het vriendenboekje van vroeger beantwoorde. Dit leverde heel veel leuke reacties op! Mensen gingen weer op zoek naar hun eigen boekje. Zo ook een vriendin van vroeger. Op de basisschool waren wij dikke vriendinnen. Zij stuurde mij bovenstaande foto’s nadat ze mijn blog had gelezen. Ontzettend leuk!

IMG_3034

Mijn leesvoer voor de komende tijd. Allemaal leerzame boeken waar ik weer inspiratie uit kan halen.

IMG_3030

Op blog vind je nu ook het kopje ‘boeken’. Hier zie je een hele lijst met boeken die ik heb gelezen en waar ik echt wat aan heb gehad. Ik hoop dat anderen zo wat leesinspiratie kunnen opdoen.

 

Deze taart heb ik vorige week gemaakt. Het dochtertje van mijn schoonheidsspecialiste werd 3. Ze had me gevraagd of ik een prinsessentaart wilde maken, omdat ze wist dat ik dit af en toe deed. Dat leek me hartstikke leuk! Een hele dag werk maar het resultaat mocht er zijn!

IMG_3046

Internationale Vrouwendag. Een dag om stil te staan en na te denken over de gelijkheid tussen vrouwen en mannen. In hoeveel landen is de vrouw niet ondergeschikt aan de man? Zelfs in ons land wordt nog geprotesteerd over verschillen in salaris. Er is dus nog veel werk aan de winkel voor de feministen.

IMG_3036

De eerste dag dat het echt lente leek! Ik heb een stukje gewandeld. Mijn fiets is ook weer klaar voor het nieuwe seizoen dankzij mijn schoonouders! 🙂

IMG_3047

Rocky moest naar de dierenarts voor zijn jaarlijkse inentingen. Wat een afspraak van 10 minuten had moeten zijn werd een half uur. Rocky bleek 400 gram te zijn afgevallen. Voor zo’n klein beestje is dat heel erg veel! Ik heb het niet eens doorgehad.. Hij at prima en was actief. Ik heb meteen maar allemaal lekker eten gekocht zodat hij weer wat kan aankomen. Daarnaast heeft hij weer een antibiotica kuur vanwege zijn chronische verkoudheid.

IMG_3064

De blog die ik afgelopen week schreef, leverde veel mooie reacties op. Mensen die het herkennen of die ik ermee geholpen heb om weer luchtiger in het leven te kunnen staan. Daarvoor doe ik het!

IMG_1205

Dit wordt zeer waarschijnlijk onze nieuwe vloer! Eikenhout, dat geeft het huis echt sfeer en karakter.

IMG_3068

In totaal heb ik al 10 uur gemediteerd. Elke avond 10 minuten en overdag probeer ik ook een oefening te doen, dit lukt nog niet altijd. Maar beter iets dan niets!

IMG_8461

Mijn nieuwe ‘Ukkie’ trui! Het merk ‘Kleintje’ heeft heel veel leuke truien en t-shirts voor kleine mensen. Een beetje zelfspot 🙂

IMG_3091

Gisteren was de finale van Wie is de Mol? Samen met een paar Justliveblog collega’s deden we een poule. Ik stond lange tijd bovenaan in de poule, maar doordat ik al mijn punten op de verkeerde heb ingezet eindigde ik helemaal onderaan. Maar het was een mooi seizoen!