IMG_2997

Nee Rocky mag niet op de stoel zitten. Maar toen wij even niet opletten, is meneer heel snel via de poef op de stoel geklommen! Boefje 🙂

IMG_3519

Rocky was klaar met zijn antibioticakuur en daarna ging het al snel weer slechter. Dus ik maakte weer een tripje naar de dierenarts. Hij heeft weer een kuurtje gekregen en ik zie hem weer opleven! Morgen controle en dan maar bespreken hoe we het verder gaan aanpakken.

IMG_2137

Het derde deel over het leven van Louisa Clark. Ook deze is weer geweldig!

IMG_2094

Verse thee met gember, tijm en munt!

IMG_3378

Bietensoep uit het boek ‘Gezond Fastfood’ van Nora French.

IMG_3385

Een gezond ontbijtje: sojayoghurt met granola en cashewpasta, water en verse kruidenthee.

IMG_3438

Kleintje heeft nu ook deze leuke ‘to go’ koffiebekers!

IMG_3505

Een iets minder gezond ontbijtje: overgebleven pannenkoeken van de avond ervoor. Zo maakte mijn moeder ze ook altijd klaar, in stukjes gesneden en even in de koekenpan opbakken. Yummy!

IMG_3544

Een nieuw recept uitgeprobeerd: een bol mozerella uitgerold tot een wrap en deze heb ik gevuld met pesto, tomaat, gerookte kipreepjes en basillicum. Erg lekker!

IMG_5001

Tijdens mijn moeders verjaardag ging ik even wandelen met mijn zus en nichtje. Dit meerkoetje zit lekker op zijn nest!

Volgens mijn haptotherapeut ben ik erg goed bezig en ze kan me op het moment weinig tips meer meegeven. Over een paar weken heb ik nog een afspraak en dan mag ik beslissen of ik nog verder wil of dat ik wil stoppen met de behandelingen. Ik kan altijd nog weer starten mocht ik het later weer nodig denken te hebben.

Ook hier goed nieuws! Mijn bloed ziet er goed uit, alleen nog een klein tekort aan B12. Ik moet doorgaan met de vitamine D, magnesium, B complex en B12. De andere suplementen mogen gestopt worden. Over een half jaar weer controle.

IMG_3485

Dit magnoliaboompje staat in onze tuin. Hij bloeit zo mooi deze tijd van het jaar! Jammer dat het altijd maar zo kort is, dus we genieten er nu volop van.

IMG_3552IMG_8790f87cbc75-8780-47da-b670-bbfbaa13d7d9

Een nieuwtje: samen met mijn goede vriendin Kim, ga ik een bedrijf starten. We willen ons richten op het online assisteren van vrouwelijke ondernemers, denk dan aan het schrijven van teksten/blogs/nieuwsbrieven, ontwerpen en beheren van social media en nog meer. We zijn nu alles aan het opzetten, ik hou jullie op de hoogte!