IMG_3256IMG_5431IMG_3319IMG_0265IMG_3355IMG_3325

Ik heb meegedaan aan de Happy en Healthy swap. Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van een swap. Dat is een uitwisseling van kleine kadootjes. Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je een naam, adres en Instagram account van je swapmaatje. Voor hem of haar maak je dan een pakket met allerlei kleine kadootjes in het thema van de swap. Je maatje heeft op Instagram een moodboard geplaatst zodat je een beetje een richtlijn hebt waar hij of zij van houdt. Op de bovenste foto zie je de kadootjes die ik heb gestuurd naar mijn maatje. De foto’s daaronder zijn van het pakket dat ikzelf heb gekregen. Echt super leuk!

IMG_6964IMG_4022IMG_3345IMG_3303IMG_3315 2

Voor Justliveblog mag ik het nieuwe kookboek van Nora French reviewen. Ik heb het  boek opgestuurd gekregen en ben lekker aan de slag gegaan met koken. Zoals de titel al zegt zijn het allemaal gezonde recepten en ze zijn makkelijk en snel te maken. De review komt op de site van Justliveblog. Ik zal de link delen als het online staat.

IMG_3286IMG_3293

Deze week schreef ik een blog over het syndroom van Tietze. Ik typte deze even snel tussendoor. Wat ik niet had verwacht was het aantal reacties en bezoekers dat deze blog opleverde. 204 bezoekers op een dag heb ik nog nooit gehad! En ook de dag daarna bleef het aantal hoog. Er waren veel mensen die ook Tietze hebben en het is fijn om dan ervaringen te kunnen delen.

IMG_3280

Het mediteren gaat nog steeds goed 🙂

IMG_3274 2

Van mijn vriendin Sosi kreeg ik kadootjes voor Pasen! Die handcreme van Yves Rocher is echt zoo lekker!

IMG_4445

Mijn nagels zijn al in lentesfeer. Ik twijfelde eerst of geel wel mooi stond, maar ik probeer graag dingen uit dus ik heb het erop laten doen. Ik ben echt blij met het resultaat! Staat goed bij mijn donkere huid.

Bovenstaande filmpjes zijn Instagram Stories. De bewegende plaatjes heten GIF’jes. Ik vind ze zo leuk 🙂

Dat was het weer voor deze week!