IMG_8901

Ik schreef vorig jaar als eens een stukje over Bookfairies. Nu het lente wordt, kan ik weer boeken verstoppen.

IMG_5134

Dit is het eerste boek waar ik een mooie plek voor zoek.

IMG_9244

Wie zal de gelukkige vinder zijn?

IMG_0315

Ik las dit boek. Het is echt een aanrader! Lees hier mijn review. De film ga ik binnenkort kijken.

IMG_7956

Het klinkt zo mooi he? Als je anders leert denken, wordt je rijk! Rijk wordt niet alleen bedoeld in de vorm van geld, maar ook als een zinvol leven en mooie relaties. Als ik het boek uit heb, zal ik een review plaatsen.

9CA8EE1D-A3EC-4324-B943-EB2E4E246791

Ik doe mee met een InstaSwap. Hierbij maak je voor een Swapmaatje een leuk verrassingspakket in een bepaald thema. Dit thema is Happy en Healthy. Dit moodboard plaatse ik op mijn eigen Instagram zodat degene die iets voor mij moet maken, kan zien waar ik van hou. Komende week verstuurt iedereen zijn pakket. Ik heb al leuke spulletjes voor mijn maatje gekocht, alleen nog inpakken!

IMG_3154

Ik deed afgelopen week mee met de Insta Story Challenge. Hiermee kreeg ik veel informatie over het gebruik van Stories en kon ik oefenen om het onder de knie te krijgen. Bovenstaande high lights (de roze bolletjes) heb ik zelf gemaakt.

IMG_3122

Ook bovenstaande template heb ik zelf ingevuld. Erg leuk om te doen.

IMG_3194

18 maart was het Nationale Vriendinnendag. Ik heb mijn beste vriendinnen Kim en Sandeli (zus) hier getagd omdat ik blij met hun ben!

IMG_1332

Rockys kooi is iets anders ingedeeld. In plaats van houtkorrels heeft hij nu zaagsel als bodembedekker en aan de zijkant staan een paar zaagselblokken. Meneer heeft er zijn favoriete plekje van gemaakt, lekker hoog haha!

IMG_3125

Ik eet de laatste tijd minder vlees. In plaats daarvan kies ik voor groenteballetjes of een groenteburger. Deze sandwich was vol met groente: gegrilde courgette, aubergine en paprika, veldsla en een groenteburger!

IMG_3238

Mymuesli heeft heel veel verschillende varianten muesli. Ook kun je zelf je eigen mix samenstellen. De kleine Paasmini’s zijn speciaal voor de Paasdagen ontworpen maar ik ben er nu al aan begonnen, erg lekker!

IMG_3230

Op Justliveblog.nl heb ik elke week een eigen kookrubriek. Daar deel ik recepten die ik zelf heb gemaakt. Nu heb ik ook mijn eigen foto, super leuk!

IMG_5089

Dit zijn vitamines die ik dagelijks gebruik om tekorten aan te vullen en meer energie te krijgen. Gisteren schreef ik er een blog over waarin ik precies vertel wat alles is.

IMG_3229

Ik heb een paar nieuwe accessoires besteld bij MyJewellery. Schattige oorbellen en een horloge met een ‘jeansbandje’. Ook een petje en een stippensjaaltje. Laat het voorjaar maar komen!

IMG_3220

Dit zijn de belangrijkste spullen die ik nodig heb als ik aan mijn blog ga werken. Natuurlijk mijn laptop, mijn Bullet Journal waarin ik al mijn taken heb opgeschreven en mijn notitieboekje om aantekeningen te maken. En een schaaltje snoep maakt het natuurlijk helemaal compleet 🙂