IMG_2526 3

Deze douchegel is zo heerlijk! TreacleMoon is te koop bij AH of de drogist. Het merk heeft heel veel heerlijke geuren, zoals vanille, framboos, aardbei. Het is parabenen vrij en niet getest op dieren. Op elke fles staat een mooie passende tekst. Om blij van te worden!

IMG_6561

Op woensdagochtend geef ik mijn taalmaatje Nederlandse les. In dit boek staan heel veel leesopdrachten en oefeningen voor grammatica en zinsopbouw. Ze doet het heel goed en is erg gemotiveerd. Dat maakt het erg leuk.

IMG_1728

Deze leuke sokken heb ik vorig jaar gekregen van mijn vriendin. Nu het weer kouder is, kan ik ze weer vaak aan!

IMG_1667

Dit is een lipgloss die van kleur veranderd als je hem opdoet. Het wordt een beetje roze. Maar ik heb hem alleen gekocht omdat het er zo mooi uitzag 🙂

DA4BDF3C-CA3D-4D2F-ADD7-4C6C0644DB27

Rocky is een langharig konijn. Ik borstel hem af en toe, maar een keer in de drie maanden gaat hij naar de trimsalon zodat hij goed kan worden uitgeborsteld. Zijn nageltjes worden dan geknipt en ook zijn snuitharen worden wat korter geknipt anders ziet hij niets meer met al het haar voor zijn ogen. Hij komt altijd een maat kleiner weer thuis, zoveel haar komt er vanaf!

baby-2876773_1280.jpg

Nee ik krijg geen baby 🙂 Maar zaterdag waren mijn zusje en Lena hier op bezoek. Lena is alweer 6 maanden oud en zo’n mooi en leuk meisje. Ze lacht en brabbelt veel. Ik heb genoeg foto’s van haar maar m’n zusje wil haar liever niet op internet hebben. Dus dat doen we dan ook niet!